Optimizare Web

Promovare Online ~ Consultanta Web ~ Dezvoltare Site

Jan
20

Toate Link-urile sunt importante in campania de optimizare

Autor: ionut

De foarte multe ori, atunci cand un webmaster la o campanie de link-exchange, atunci cand doreste sa isi construiasca un portofoliu de link-uri catre site-ul sau, se afla intr-o continua cautare de link-uri pe pagini cu un PageRank mare.

Parerea mea este ca aceasta activitate este destul de consumatoare de timp, timp in care s-ar fi putut obtine link-uri cel putin la fel de utile pentru site-ul ce se doreste a se optimiza.

Este posibil ca acele site-uri (sau pagini) care acum au un PageRank 0, pe viitor sa obtina un PageRank mai mare, fie el 4 sau 6. Acest lucru, logic din punctul meu de vedere, mi s-a intamplat de mai multe ori. Astfel, acel webmaster care initial era obsedat sa obtina link-uri pe pagini cu PageRank mare, a trecut cu vederea aceasta varianta, si astfel, a pierdut posibilitatea de a obtine destul de usor, (pe termen lung) unul sau mai multe link-uri valoroase.

Intr-adevar, scenariul prezentat anterior este destul de rar intalnit, dar ideea de baza exprimata este ca, atata timp cat nu cunoasteti personal webmaster-ul unui site, nu puteti stii ce eforturi optimizare si promovare face acestuia site-ului sau, si astfel nu puteti stii (cel putin initial) ce valoare va avea un link de pe site-ul acestuia catre site-ul dvs. Totusi, este evident ca orice webmaster cu o gandire sanatoasa incearca sa imbunatateasca nivelul site-ului pe care il intretine. Implicit, valoarea link-ului catre site-ul dvs. va creste odata cu eforturile acestuia de a-si optimizare si promovare.

In acelasi timp, exista posibilitatea ca un site sa detina un PageRank mic, dar sa obtina un volum de trafic ridicat din diverse surse. Cati dintre voi nu si-ar dori un link pe un site cu zeci de mii de vizitatori pe zi ?

Un alt aspect important in campania de link-exchange este ca fiecare link conteaza. Intr-adevar, valoarea acestora difera in functie de sursa lor, dar, chiar un link provine de pe site-ul unei Pizzerii din orasul dvs., el va fi luat in considerare, chiar daca nu va valora ca si un link de pe site-ul Pizza Hut Romania.

In general link-urile pe site-uri cu un PageRank mai mic sunt mai usor de obtinut, si, astfel sa fie mult mai usor sa obtineti 100 de link-uri mai mici, decat un link pe un site cu un PageRank 7 sau mai mare. Uneori, efortul depus pentru obtinerea unui link de o importanta asa mare, ar putea fi canalizat catre obtinerea de link-uri pe site-uri cu o importanta mai mica.

Deci, ideea de baza este sa obtineti cat mai multe link-uri relevante, chiar daca nu toate au o valoare semnificativa. Toate link-urile catre un site conteaza in procesul de optimizare.

Pentru a fi instiintat despre noile articole publicate pe BizPro.ro puteti folosi Feed-ul RSS.
 
 Site-ul BizPro.ro este creat, optimizat si intretinut de catre jjSoft.ro.

   Prin prisma unei vaste experiente privind prezenta online, alaturi de o bogata activitate pe web-ul romanesc, jjSoft.ro ofera servicii profesionale de Optimizare Web, Creare Site si Promovare Online, la preturi competitive.
   Nu ezitati sa solicitati o oferta personalizata, sau sa ne contactati in cazul in care sunteti interesat de serviciile noastre.

Creare Site Basic
Creare Site
Basic

de la 150€
Creare Site Plus
Creare Site
Plus

de la 250€
Creare Site Silver
Creare Site
Silver

de la 350€
Creare Site Gold
Creare Site
Gold

de la 500€
Optimizare Web
Optimizare
Web

de la 150€

Adauga comentariu

    Despre BizPro.ro

     BizPro.ro are ca scop principal informarea vizitatorilor sai, privind tehnicile actuale de promovare si optimizare web, reprezentand in acelasi timp un mediu de prezentare a produselor si serviciilor oferite de catre jjSoft potentialilor sai clienti.